Bed & Breakfasts boeken zonder extra kosten!

Contactgegevens
Kortverblijf.nl
Ambachtsweg 11c
2964 LG Groot Ammers
Nederland
E-mail: service@kortverblijf.nl
Algemene voorwaarden voor consumenten
Gebruiksvoorwaarden
Op het bezoek van de Kortverblijf.nl website en het gebruik van informatie (waaronder de reserveringsaanvraag-procedure en het aanbod op Kortverblijf.nl) zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Kortverblijf.nl is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Amphebia, zodoende is het Nederlands recht van toepassing. Kortverblijf.nl heeft het recht om deze voorwaarden te allen tijde aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving.

Prijsvoering van het aanbod
De getoonde prijzen gelden per accommodatie en op basis van eigen vervoer. Deze prijzen gelden altijd voor een verblijf van één of meerdere nachten; dit wordt duidelijk vermeld bij de prijs. Het maximum aantal personen dat binnen een accommodatie kan verblijven kan verschillen. Ook dit wordt getoond bij de prijs, evenals of het verblijf inclusief of exclusief ontbijt zal zijn. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

Bijkomende kosten en toeslagen
Kortverblijf.nl brengt géén reserveringskosten of andere toeslagen in rekening. Het gebruik van onze dienst is gratis.

Voor een reis- en/of annuleringsverzekering adviseren wij u om contact op te nemen met uw verzekeraar. Het is helaas (nog) niet mogelijk om via Kortverblijf.nl een verzekering af te sluiten.

Bij de meeste accommodaties wordt er toeristenbelasting in rekening gebracht. Deze kosten kunnen per gemeente verschillen en gelden altijd per persoon per nacht.

Voor het bijboeken van speciale wensen (bijv. extra bedden, fietsverhuur) raden wij u aan om rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie nadat uw reservering definitief is. Houdt u er rekening mee dat de accommodatie uw speciale wens(en) in rekening kan brengen.

Bevestiging reserveringsaanvraag
Na uw reserveringsaanvraag ontvangt u een e-mail met het overzicht van uw aanvraag. Uw reservering is nu nog niet definitief. De accommodatie dient eerst deze reserveringsaanvraag te accepteren. Hier hoeft u niets voor te doen. Dit wordt allemaal via Kortverblijf.nl afgehandeld. Zodra de accommodatie uw reserveringsaanvraag heeft goedgekeurd, ontvangt u via Kortverblijf.nl een definitieve reserveringsbevestiging per e-mail. Hierin staan alle gegevens van uw reservering. Vanaf dit moment is uw reservering definitief en wordt u op de aangegeven datum verwacht bij de accommodatie.

Betalingsinformatie
Betaling geschiedt altijd bij aankomst bij uw accommodatie, aan de eigenaar van de accommodatie, op de door u aangegeven aankomstdatum van uw reservering. Het door u te betalen totaalbedrag staat vermeld op uw reserveringsbevestiging. Eventuele speciale wensen dient u apart af te rekenen bij de accommodatie.

Overboeking
Helaas kan het voorkomen dat het verblijf van uw keuze onverhoopt al is volgeboekt. De meeste accommodaties op Kortverblijf.nl accepteren ook reserveringsaanvragen via andere wegen. De eigenaar van de accommodatie heeft de verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid op Kortverblijf.nl up-to-date te houden. Mocht het voorkomen dat een accommodatie is volgeboekt, dan kan er eventueel een alternatief verblijf bij diezelfde accommodatie worden aangeboden. Uiteraard bent u niet verplicht om dit alternatief ook daadwerkelijk te boeken.

Annuleringen
Indien u wenst te annuleren, kunnen er annuleringskosten berekend worden door de accommodatie. Deze annuleringskosten worden als volgt berekend:
  • Bij annulering tot 18 dagen voor de aankomstdatum bent u 50% van het reserveringsbedrag verschuldigd,
  • Bij annulering tot 5 dagen voor de aankomstdatum 75%,
  • Bij annulering tot 2 dagen voor de aankomstdatum 90% en op de dag van aankomst 100%.
Disclaimer
Kortverblijf.nl is uitsluitend bemiddelaar tussen vakantie-accommodaties en consument. De op deze site geplaatste informatie wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Alle getoonde informatie over de accommodaties (incl. prijzen) is samengesteld door de accommodaties zelf. Deze informatie kan op ieder gewenst moment worden aangepast door deze accommodaties. Kortverblijf.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens. Controleert u daarom altijd zorgvuldig de geboden informatie, voordat u op basis van de hier verstrekte gegevens handelt. Kortverblijf.nl is niet aansprakelijk voor foutieve of gewijzigde informatie, of niet-beschikbaar zijn van een verblijf.

Kortverblijf.nl is niet aansprakelijk voor schade die direct of indirect door onze service of het niet beschikbaar zijn van onze service veroorzaakt wordt.

Privacy
Kortverblijf.nl stelt zeer hoge eisen aan de privacy van onze bezoekers. Kortverblijf.nl garandeert dat uw gegevens niet zullen worden doorgespeeld aan derden. Alle door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het plaatsen van uw reserveringsaanvraag. U kunt zelf aangeven of u een periodieke nieuwsbrief wilt ontvangen. Afmelden van de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk. Voor meer info: zie onze Privacy Policy.

Copyrights
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Tenzij anders aangegeven, liggen alle rechten van het op deze website getoonde materiaal bij Kortverblijf.nl (Amphebia). Geen enkel deel van deze site mag worden opgeslagen, gekopieerd, gereproduceerd, gewijzigd of commercieel worden gebruikt en het framen van de site is niet toegestaan. Het is niet toegestaan vanaf andere websites rechtstreeks naar een afbeelding op Kortverblijf.nl te linken.

Kortverblijf.nl is een initiatief van Amphebia Internet Solutions en Upwords marketing & communicatie.
© 2007-2024 Kortverblijf.nl - Alle rechten voorbehouden.