Bed & Breakfasts in heel Europa boeken zonder extra kosten, met keuze uit meer dan 500 kamers!

Contactgegevens
Kortverblijf.nl
Ambachtsweg 11c
2964 LG Groot Ammers
Nederland
E-mail: service@kortverblijf.nl
Privacy policy
Persoonlijke gegevens
Kortverblijf.nl neemt de verantwoordelijkheid voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus en respecteert uw privacy. Conform de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Uw gegevens zijn van essentieel belang om u professionele service te kunnen bieden, maar worden geenszins aan derde partijen verstrekt. Na boeken worden uw gegevens vastgelegd in een beveiligde database, die uitsluitend toegankelijk is voor Kortverblijf.nl. Pas nadat uw boeking is goedgekeurd door de accommodatie, dus als de boeking definitief is, ontvangt de accommodatie uw gegevens zoals het geval is bij elke reguliere boeking. Kortverblijf.nl maakt geen gebruikt van gelieerde bedrijven, zodoende zult u hiervan ook geen ongevraagde informatie ontvangen.

Mailings
Uitsluitend Kortverblijf.nl heeft toegang tot uw gegevens, en uw e-mailadres kan door ons worden gebruikt voor het toesturen van een periodieke nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen. Deze nieuwsbrief wordt standaard verstuurd naar iedereen die een boeking heeft geplaatst, tenzij u heeft aangegeven dit niet te willen (d.m.v. uitvinken van deze optie tijdens boeken). U kunt zich altijd afmelden van de nieuwsbrief.

Klikgedrag
Op de site van Kortverblijf.nl worden algemene, niet-identificerende bezoekgegevens bijgehouden, om de inrichting van de site te optimaliseren of om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Kortverblijf.nl haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Gebruik van cookies
Bij het aanbieden van haar diensten, kan Kortverblijf.nl gebruikmaken van zogenaamde cookies. Dit zijn kleine, eenvoudige, tijdelijke bestanden die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen. De cookies die Kortverblijf.nl gebruikt zijn veilig en bevatten geen vertrouwelijke of persoonlijke informatie en zijn bedoeld om het gebruik van deze site te vergemakkelijken en/of aangenamer te maken. Cookies kunt u altijd verwijderen via uw internetbrowser.

Controle over uw gegevens
Uiteraard hebt u te allen tijde het recht de gegevens die Kortverblijf.nl van u heeft in te zien. U kunt uw persoonsgegevens opvragen door een e-mail te sturen naar helpdesk@kortverblijf.nl. Als uw persoonsgegevens onjuist blijken te zijn, corrigeren wij dit op uw verzoek. U kunt Kortverblijf.nl ook opdracht geven om uw persoonsgegevens uit de database te verwijderen door een e-mail te sturen naar bovengenoemd e-mailadres.

Kortverblijf.nl is een initiatief van Amphebia Internet Solutions en Upwords marketing & communicatie.
© 2007-2017 Kortverblijf.nl - Alle rechten voorbehouden.