Bed & Breakfasts boeken zonder extra kosten!

Contactgegevens
Kortverblijf.nl
Ambachtsweg 11c
2964 LG Groot Ammers
Nederland
E-mail: service@kortverblijf.nl
Algemene voorwaarden voor accommodaties
Gebruiksvoorwaarden
Op het bezoek van de Kortverblijf.nl website en het gebruik van informatie (waaronder de boekingsprocedure en het aanbod op Kortverblijf.nl) zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Kortverblijf.nl is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Amphebia, zodoende is het Nederlands recht van toepassing. Kortverblijf.nl heeft het recht om deze voorwaarden te allen tijde aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving.

Prijsvoering van het aanbod
De getoonde prijzen gelden per accommodatie en op basis van eigen vervoer. Deze prijzen gelden altijd voor één of meerdere nachten; dit wordt duidelijk vermeld bij de prijs. Het maximum aantal personen dat binnen een accommodatie kan verblijven kan verschillen. Ook dit wordt getoond bij de prijs, evenals of het verblijf inclusief of exclusief ontbijt zal zijn. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en tussentijdse wijzigingen.

Bijkomende kosten en toeslagen
Kortverblijf.nl brengt op dit moment géén reserveringskosten of commissies in rekening. Alleen de eventuele (optionele) extra's worden in rekening gebracht. Mocht dit in de toekomst wijzigen, dan wordt u daarover tijdig op de hoogte gebracht.

Voor een annuleringsverzekering adviseren wij de klant om contact op te nemen met zijn/haar verzekeraar. Het is helaas (nog) niet mogelijk om via Kortverblijf.nl een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij de meeste accommodaties binnen Nederland, België en Luxemburg wordt er toeristenbelasting in rekening gebracht. Deze kosten kunnen per gemeente verschillen en gelden altijd per persoon per nacht.

Voor het bijboeken van speciale wensen (bijv. extra bedden, fietsverhuur) raden wij de klant aan om rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie nadat de reservering is geplaatst. Men dient er rekening mee te houden dat de accommodatie speciale wens(en) in rekening kan brengen.

Reservering definitief
Na boeking krijgt de klant eerst een e-mail met de reserveringsaanvraag toegestuurd. De reservering is nu nog niet definitief; eerst dient de accommodatie de boeking te accepteren. Hier hoeft de klant niets voor te doen, dit wordt allemaal via Kortverblijf.nl afgehandeld. Zodra dit is gebeurd ontvangt de klant een definitieve reserveringsbevestiging per e-mail. Hierin staan alle gegevens van de boeking. Vanaf dit moment is de reservering definitief en wordt de klant op de aangegeven datum verwacht bij de accommodatie.

Betalingsinformatie
Betaling geschiedt altijd bij aankomst op uw accommodatie, op de door de klant aangegeven aankomstdatum van de boeking. Het totaalbedrag (excl. eventuele speciale wensen) dat de klant dient te voldoen staat op de reserveringsbevestiging.

Overboeking
Helaas kan het voorkomen dat het verblijf naar keuze onverhoopt al is volgeboekt. Dit is mogelijk omdat de meeste accommodaties ook reserveringen accepteren via andere wegen. Het ligt binnen de verantwoordelijkheid van de accommodatie zelf om het aanbod up-to-date te houden. Mocht het voorkomen dat een accommodatie is volgeboekt, dan kan er een alternatief verblijf bij diezelfde accommodatie worden aangeboden. Uiteraard is de klant niet verplicht om dit alternatief ook daadwerkelijk te boeken.

Annuleringen
Indien de klant wenst te annuleren, kunnen er annuleringskosten berekend worden door de accommodatie. Of u wel of geen annuleringskosten in rekening brengt, is geheel aan de accommodatie en worden rechtstreeks door u aan de klant berekent. Hoogte van deze kosten wordt als volgt berekend:
  • Bij annulering tot 18 dagen voor de aankomstdatum is de klant 50% van het boekingsbedrag verschuldigd,
  • Bij annulering tot 5 dagen voor de aankomstdatum 75%,
  • Bij annulering tot 2 dagen voor de aankomstdatum 90% en op de dag van aankomst 100%.
Indien de klant een annuleringsverzekering heeft voor het verblijf en de reden tot annulering binnen de polisvoorwaarden van deze verzekering valt, wordt de annulering rechtstreeks afgehandeld met de verzekeringsmaatschappij en de accommodatie.

Disclaimer
Kortverblijf.nl is uitsluitend bemiddelaar tussen vakantie-accommodaties en consument. De op deze site geplaatste informatie wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Alle getoonde informatie over de accommodaties (incl. prijzen) is samengesteld door de accommodaties zelf. Deze informatie kan op ieder gewenst moment worden aangepast door deze accommodaties. Kortverblijf.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens. Controleert u daarom altijd zorgvuldig de geboden informatie, voordat u op basis van de hier verstrekte gegevens handelt. Kortverblijf.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten gevolge van foutieve of gewijzigde informatie of niet-beschikbaar zijn van een verblijf.

Kortverblijf.nl is niet aansprakelijk voor schade die direct of indirect door onze service of het niet beschikbaar zijn van onze service veroorzaakt wordt.

Privacy
Kortverblijf.nl stelt zeer hoge eisen aan de privacy van onze bezoekers. Kortverblijf.nl garandeert dat uw gegevens niet zullen worden doorgespeeld aan derden. Voor meer info: zie onze Privacy Policy.

Copyrights
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Tenzij anders aangegeven, liggen alle rechten van het op deze website getoonde materiaal bij Kortverblijf.nl (Amphebia). Geen enkel deel van deze site mag worden opgeslagen, gekopieerd, gereproduceerd, gewijzigd of commercieel worden gebruikt en het framen van de site is niet toegestaan. Het is niet toegestaan vanaf andere websites rechtstreeks naar een afbeelding op Kortverblijf.nl te linken.

Door het plaatsen van materiaal op Kortverblijf.nl geeft u ons toestemming dit te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden van Kortverblijf.nl. Geplaatst materiaal kan worden getoond via andere distributiekanalen, zoals kranten of andere websites. Door gebruik te maken van onze dienstverlening stemt u ermee in dat door u geplaatst materiaal getoond kan worden door middel van deze andere distributiekanalen.

Kortverblijf.nl is een initiatief van Amphebia Internet Solutions en Upwords marketing & communicatie.
© 2007-2024 Kortverblijf.nl - Alle rechten voorbehouden.